Activități specifice

În cabinet se lucrează sub formă de grup de studiu, copiii sunt aleși de la început să se potrivească, atât ca nivel de clasă, nivel de pregătire dar chiar și o compatibilitate a personalității lor, de aceea există o perioadă de evaluare în luna iunie, când pe lângă testările matematice, va exista și o discuție cu părintele sau tutorele copilului, scopul fiind să-i găsesc cel mai potrivit grup de studiu începând cu luna septembrie a anului școlar următor.

Grupele de studiu sunt restrânse tocmai pentru ca profesorul să poată urmări metoda de gândire a fiecăruia, și evoluția elevului. Este mai mult decât matematică, nu ți se explică doar cum sau cât ci și de ce. Este o explicație pe verticală, în profunzime a noțiunilor, pentru că atunci când un elev înțelege de ce se întâmplă un lucru, are mai puține șanse să-l uite sau să-l încurce cu altă noțiune.

Se ține legatura în permanență cu părintele despre evoluția copilului.

De asemenea pe timpul verilor se organizează Cursul de Recapitulare, acesta a apărut în urma discuțiilor nenumărate cu părinții elevilor noștri, o îngrijorare constantă a lor fiind eventualele lacune în cunoștințele copiilor.

DESPRE NOI

Eu sunt Roxana Caciora, profesoara de matematica
Am ales să devin profesor freelancer după o lungă experiență în ambele sisteme de invățământ stat si privat...

Formular de contact

Vă rugăm să completați formularul, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

12 + 6 =

CONTACT

MATEMATICA DE 10

Prof. Caciora Roxana Livia

(+4) 0743855526

contact@matematicade10.ro

Oradea, P-ța 1 Decembrie, Bl. 19A, Ap. 10

Matematica de 10

Prof. Caciora Roxana Livia

Piaţa 1 Decembrie 19A, AP. 10, Oradea
Tel: (+4) 0743855526
Email: contact@matematicade10.ro